Teremfoglalások:
Box
Rendezvények
Toronyfutás
Ha szeretnéd kipróbálni mekkora erõ és alkoholbíróképesség lakozik benned, valamint lazítani szeretnél a Gólyaszerdán hallott sok információ után, akkor itt a lehetõség, hogy ezt megtedd.
Idõpont: 2014.09.26. 21:012
Kocsma bajnokság
A kocsmasportok koronázatlan királyának érzed magad? Van egy haverod, aki mindig elver csocsóban? Te pedig õt dartsban? Esetleg kocsmában nõttél fel? Keress egy csapattársat és gyertek el megmutatni, hogy Ti vagytok a legjobbak!
Idõpont: 2014.10.02. 20:00
Szintek közötti kötélhúzás
Az elõzõ féléves sikerének köszönhetõen, ebben a félévben is megmérkõzhetnek a szintek a Schönherzben. További információk késõbb.
Evezõs nap
Jövőre is lesz lehetõségetek kikapcsolódni a félév során, és egy kis idõt eltölteni víz közelében, jó társasággal. Mindenki várunk május 1-jén az evezõsnapon. További információk késõbb.
Jegesest
A DSK legnagyobb rendezvénye. Õszi félévben megrendezésre kerül valamely vendégegyetem (lányok) közremûködésével. Tavasszal viszont BME-s jegesest kerül megrendezésre.
Idõpont: 2014.11.11. 20:00
Egyetemi sportnap
Õsszel a BME Egyetemi napok keretein belül kerülnek megrendezésre a karok közti bajnokságok.
Asztalitenisz bajnokság
Többfordulós bajnokság a kollégiumban, egyéniben és párosban egyaránt.
Streetball bajnokság
A pattogtatni vágyók számára féléves Streetball bajnokság nyílik a Schönherz melletti Várárokban.
Idõpont: 2014.02.28. 15:00
Schönherz Röplabda Kupát
Félévente szervezzük meg, mely az egyetemi röplabda élet egyik kiemelkedõ eseménye, idén harmadik alkalommal kerül majd megrendezésre. A kör tagjaként, akár játékosként, akár szervezõként is részt vehetsz rajta.
12 órás foci
Félévente egy hétvégén 12 órán keresztül focizunk. A villanykarosokon kívül más kar csapatai is részt vesznek a rendezvényen. Meghívunk tanár, HK és lánycsapatokat is. Jelentkezés a FociSCHtáknál.
Schönherz Csocsó Kupa
A csocsókör legfontosabb versenye, melyet félévente rendeznek meg versenyzõ csapatok számára.
3 fordulós BME csocsóverseny
GTK, Bercsényi és Schönherz kollégiumokban megrendezett közös csocsóverseny.